Αγοράστε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα σε απευθείας σύνδεση

Την περασμένη δεκαετία, όμως, η σημερινή αγορά έχει εξειδικευμένη ανάσταση της περιέργειας για τα χειροποίητα κοσμήματα και μια καλύτερη αξία τοποθετείται και πάλι σε διακριτικά και περιορισμένης έκλυσης σχέδια κοσμημάτων, κατασκευασμένα με το χέρι με αρχαίες αναπτυξιακές διαδικασίες.Image result for γυναικεια κοσμηματα

Με αυτή τη συγκεκριμένη ανανεωμένη ζήτηση, οι τεχνίτες κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν βελτιωμένες πωλήσεις και αναγνώριση λόγω των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους. Ορισμένες γκαλερί ειδικότητας – καθώς και σημαντικά εμπορικά κέντρα – διαθέτουν τώρα μια σειρά από χειροποίητα κοσμήματα. Με την ανάπτυξη και την εξάπλωση του Διαδικτύου ως εργαλείου πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, πολλοί διεθνείς κοσμηματοπωλείς, που βρίσκονται στην πραγματικότητα σε μακρινά μέρη, απολαμβάνουν επίσης τα πλεονεκτήματα των άμεσων εσόδων σε απομακρυσμένους πελάτες.

Η Novica φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αγορά χειροποίητων κοσμημάτων στον Παγκόσμιο Ιστό, προσφέροντας περίπου 15.000 διαφορετικά σχέδια, απευθείας από τους τεχνίτες της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Η Regina Bimadona, διευθύντρια του τοπικού γραφείου της Novica στο Μπαλί, η οποία είναι καλλιτέχνης κοσμημάτων, εκτελεί στενά με τους κυρίους κοσμηματοπωλεία στο Μπαλί και την Java, βοηθώντας τους να φέρουν τις συλλογές τους και τις μοναδικές εμπειρίες πίσω από αυτές τις επιλογές σε ευγνώμονες πελάτες παγκοσμίως. Η Bimadona ειδικεύεται στην υποστήριξη αντιπροσώπων που εξακολουθούν να παράγουν συλλογές περιορισμένης έκδοσης με τυποποιημένες χειροποίητες τεχνικές. Στο επόμενο ραντεβού, το Bimadona ανιχνεύει τις ουσιαστικές παραλλαγές μεταξύ χειροποίητων και μαζικής παραγωγής κοσμημάτων, καθώς και τα οφέλη και τα αρνητικά τόσο στις χειροποίητες όσο και στις μηχανοποιημένες τεχνικές.

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από βραχίονες, αντί για μηχανικά κατασκευασμένα με μηχανές. Οι χειροποίητοι κοσμηματοποιοί χρησιμοποιούν προηγούμενες μεταλλικές ικανότητες, απλά εργαλεία και μια ευρεία επιλογή μεθόδων για να δημιουργήσουν τους ιδανικούς τύπους και σχήματα. Στα χειροποίητα κοσμήματα μπορείτε συνήθως να δείτε την πρωτοτυπία κάθε αντικειμένου, την ανομοιογένειά του από παρόμοια κομμάτια. Μπορείτε να αισθανθείτε ακόμη και την εθνική μοναδικότητα, υποδεικνύοντας και στην πραγματικότητα την ιστορία πίσω από πολλά τέτοια μοντέλα, ακόμη και όταν αυτές οι πληροφορίες δεν παρουσιάζονται σε συνδυασμό με το κόσμημα. Οι χειροποίητες πρακτικές κοσμημάτων χρειάζονται σημαντική συγκέντρωση, χρόνο, δεξιότητα, φαντασία και αφοσίωση. Αυτό είναι συνήθως σαφώς αναγνωρίσιμο στο ολοκληρωμένο στοιχείο, δημιουργώντας υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα να μείνουν μακριά από μαζικής κατασκευής, ομοιόμορφα αντικείμενα.

Υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι που οι πελάτες μπορούν να πουν τη διαφορά μεταξύ πραγματικά χειροποίητων κοσμημάτων και μαζικής παραγωγής κοσμημάτων που θα μπορούσαν αρχικά να φαίνονται χειροποίητα; Όπως, μερικά από τα κοσμήματα που βρίσκουν οι άνθρωποι σε μεγάλα εμπορικά κέντρα σήμερα μπορεί να φαίνονται ενδεχομένως “ρουστίκ”, αλλά αυτό δεν δείχνει ότι είναι στην πραγματικότητα φτιαγμένο στο χέρι σκουλαρικια κρεμαστα.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα σωστά χειροποίητα κοσμήματα κανονικά ίσως δεν είναι πανομοιότυπα με διαφορετικά στοιχεία ακριβώς του ίδιου σχεδιασμού. Είναι συχνά πιο εύκολο να μελετήσετε κοσμήματα που είναι σημαντικός σχεδιασμός – πολλές πτυχές. Εξετάστε κάθε μεμονωμένο μέρος. μπορείτε συχνά να βλέπετε πώς συνδέονται και κατασκευάζονται. Τα μαζικά ή μηχανικά κατασκευασμένα κοσμήματα κατά μέσο όρο φαίνονται πιο άκαμπτα και ομοιόμορφα. Ορισμένα χειροποίητα, παραδοσιακά κοσμήματα μοιάζουν λιγότερο από τα μηχανουργικά κοσμήματα, αν και τα χειροποίητα χειροποίητα κοσμήματα πρέπει να σχεδιάζονται για να διαρκέσουν και αυτό θα ήταν προφανές στις λεπτομέρειες.

Ενδεχομένως εκπληκτικό, βρίσκω ότι τα μηχανουργικά κοσμήματα συχνά παύουν πιο εύκολα από τα καλά κατασκευασμένα χειροποίητα κοσμήματα. Πολλά από τα μαζικής παραγωγής κοσμημάτων που προσφέρονται σήμερα ως χειροποίητα μπορεί να είναι χειροποίητα, για παράδειγμα σε εμπορικά κέντρα, αλλά αυτό δεν δείχνει ότι είναι καλής ποιότητας. Τα χαρακτηριστικά μαζικής παραγωγής απαιτούν κατά μέσο όρο τεχνίτες να πληρούν τις ποσοστώσεις απόδοσης που τελειώνουν σε κακά φτιαγμένα κοσμήματα, φτιαγμένα από φθηνότερους πόρους – και αν είναι θεωρητικά φτιαγμένα με το χέρι.

yasna

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>