Varför Botox?

Botox är till för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men är även användbart för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda din glabella, mjuka upp arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox och Fillers | Ambers® Skönhet och Laserklinik i Göteborg

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox panna, botox argrynka eller botox käke för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.

En detaljerad offert ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan behandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken injicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox injektion – Procedur?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att förklara behandlingen, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort botox tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

kortang

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>